Våra tjänster

Inspektioner

Att hålla förnybara energianläggningar igång smidigt är avgörande. Våra drönare kan inspektera turbiner och paneler snabbt och heltäckande, vilket hjälper dig att identifiera och åtgärda problem innan de blir kostsamma problem.

Konsultation och R&D

Vi tror att innovation är bränslet för framsteg. Vi vet att världen inte är redo för det vanliga, och det är inte vi heller. Med våra konsultation- och forsknings- och utvecklingstjänster kan du ligga i framkant, driva effektivitet, förbättra säkerheten och låsa upp möjligheter som en gång var utom räckhåll.

Övervakning

Säkerhet är av största vikt i dagens värld. Våra övervakningsdrönartjänster erbjuder realtidsövervakning och dataanalys, vilket förbättrar dina säkerhetsåtgärder och ger värdefulla insikter i dina operationer.

Drönare

Som ett dotterbolag till Abero Technologies drar Starsview fördel av en stark grund av expertis och ett omfattande nätverk. Abero Technologies, vårt moderbolag, är en välrenommerad ledare inom tekniklösningar, inklusive återförsäljare av drönare av högsta kvalitet.

Kolla in dessa butiker:

Starsview_Drone-Abero

Andra tjänster

Allmän Säkerhet och Nödinsatser

Dronar används alltmer av offentliga säkerhetsorgan och nödinsatsgrupper för sök- och räddningsuppdrag, bedömning av katastrofer och situationsmedvetenhet. I den här kategorin skulle dina tjänster innebära att stödja första responders med realtidsaerial data, termisk avbildning och kartläggning under nödsituationer, vilket hjälper till att rädda liv och minimera risker.

Filmfotografi

Vår cinematics-division, i samarbete med Flickorna Productions, tar berättande till nya höjder, bokstavligen. Vi är specialiserade på att fånga hisnande luftupptagningar som förvandlar din vision till cinematis verklighet. Oavsett om det är för film, reklam eller dokumentära projekt, tillhandahåller vi den kreativa skicklighet och tekniska expertis som krävs för att varje tagning ska bli ett mästerverk.

Kartläggning och Mätning

Denna kategori inkluderar tjänster relaterade till luftburen kartläggning, markmätning och topografisk analys. Dronar utrustade med högupplösta kameror och LiDAR-teknik kan fånga exakta data för kartläggningsändamål. Detta kan vara värdefullt inom olika branscher, inklusive byggbranschen, jordbruket och markutvecklingen.

Infrastruktur- och Tillgångshantering

Oavsett om det är broar, vägar eller byggnader är våra drönare idealiska för att bedöma skicket på kritisk infrastruktur. Vi tillhandahåller detaljerade rapporter som hjälper dig att planera underhåll och reparationer med precision.

Att använda drönare för att inspektera och hantera kritisk infrastruktur såsom broar, ledningar, kraftledningar och industriella anläggningar. Drönare utrustade med specialiserade sensorer kan upptäcka strukturella problem, utföra tillgångsinventering och underlätta prediktivt underhåll, vilket säkerställer långsiktighet och säkerhet för infrastrukturillgångarna.