Palvelumme

Tarkastukset

Uusiutuvien energialähteiden laitosten moitteeton toiminta on elintärkeää. Dronemme voivat tarkastaa turbiinit ja paneelit nopeasti ja kattavasti, auttaen sinua tunnistamaan ja korjaamaan ongelmat ennen kuin ne muuttuvat kalliiksi ongelmiksi.

Konsultointi ja tutkimus- ja kehitystoiminta

Uskomme, että innovaatio on edistyksen polttoaine. Tiedämme, että maailma ei ole valmis tavanomaiselle, emmekä mekään. Konsultointi- ja tutkimus- ja kehityspalveluidemme avulla voit pysyä askeleen edellä, edistää tehokkuutta, parantaa turvallisuutta ja avata mahdollisuuksia, jotka olivat kerran saavuttamattomissa.

Valvonta

Turvallisuus on ensisijaisen tärkeää nykymaailmassa. Valvontadrone-palvelumme tarjoavat reaaliaikaista seurantaa ja datan analysointia, tehostaen turvatoimiasi ja tarjoten arvokkaita näkemyksiä toimintaasi.

Dronet

Abero Technologiesin tytäryhtiönä Starsview hyötyy vahvasta asiantuntemuksen perustasta ja laajasta verkostosta. Abero Technologies, emoyhtiömme, on arvostettu johtaja teknologiaratkaisuissa, mukaan lukien huippulaatuisten dronejen jälleenmyyjä.

Tässä muutamia kauppoja, joita saatat haluta tarkistaa:

Starsview_Drone-Abero

Muut palvelut

Julkinen turvallisuus ja hätätilanteiden hallinta

Dronet ovat yhä enemmän käytössä julkisen turvallisuuden virastoissa ja hätäpalveluissa etsintä- ja pelastustehtävissä, katastrofien arvioinnissa ja tilannetietoisuuden ylläpitämisessä. Tässä kategoriassa palvelumme sisältäisivät ensiavun tarjoamisen ensihoitajille reaaliaikaisen ilmatietoja, lämpökuvausta ja karttojen luomista hätätilanteissa, auttaen pelastamaan ihmishenkiä ja lieventämään riskejä.

Elokuvaus

Cinematics-osastomme yhteistyössä Flickorna Productionsin kanssa vie tarinankerronnan uusiin korkeuksiin, kirjaimellisesti. Olemme erikoistuneet vangitsemaan henkeäsalpaavaa ilmakuvamateriaalia, joka muuttaa visionne elokuvalliseksi todellisuudeksi. Olipa kyse sitten elokuvista, mainoksista tai dokumenttihankkeista, tarjoamme luovuutta ja teknistä osaamista tehdäksemme jokaisesta kuvasta mestariteoksen.

Kartoitus ja maanmittaus

Tähän kategoriaan kuuluvat palvelut liittyvät ilmakartoitukseen, maanmittaukseen ja topografiseen analyysiin. Dronet, joissa on korkearesoluutioiset kamerat ja LiDAR-teknologia, voivat kerätä tarkkaa tietoa kartoitustarkoituksiin. Tämä voi olla arvokasta monilla eri teollisuudenaloilla, mukaan lukien rakentaminen, maatalous ja maan kehittäminen.

Infrastruktuurin ja omaisuuden hallinta

Olipa kyse sitten silloista, teistä tai rakennuksista, dronemme ovat ihanteellisia kriittisen infrastruktuurin kunnon arvioimiseen. Tarjoamme yksityiskohtaisia raportteja, jotka auttavat sinua suunnittelemaan huollon ja korjaukset tarkasti.

Dronien käyttö kriittisen infrastruktuurin, kuten siltojen, putkilinjojen, voimajohtojen ja teollisuuslaitosten tarkastuksessa ja hallinnassa. Erikoisantureilla varustetut dronet voivat havaita rakenteellisia ongelmia, suorittaa omaisuuden inventaariota ja helpottaa ennakoivaa kunnossapitoa, varmistaen infrastruktuurin omaisuuden kestävyyden ja turvallisuuden.